Äntligen är JKV’s klädkollektion här!

  • 1 jul 2015

image: Äntligen är JKV’s klädkollektion här!

Nu är äntligen JKV’s klädkollektion här! Vem kan beställa? Alla som vill är välkomna att göra beställningar, det går även bra för t.ex. släktingar som inte är medlemmar att beställa från kollektionen.

Kan man prova kläderna innan?
Javisst kan man det! En en provkollektion för provning så att du vet att du beställer rätt storlek hänger i varvet i klubbhuset. Eftersom kläder beställs med JKV’s logo kan de inte bytas så se till att du beställer rätt storlek från början. Efter synpunkter från seglare, tränare och assistenter kommer texten "JKV Racing Team” att bytas ut mot "JKV Sailing Team” på de plagg där det står tryckt.

Vad gör man om man saknar en storlek?
Av kostnadsskäl har vi inte köpt in samtliga storlekar till provkollektionen utan endast från XS-XL i dam och herr samt strl 120, 140 och 160 i de fall barnstorlekar finns. Jackor och softshell finns ännu inte i barnstorlekar utan där är XS minsta storlek. Om du saknar din storlek, skicka ett email med vilket plagg och vilken storlek du tror att du skulle behöva till adam.brannstrom@brannstromgroup.com.

Hur beställer man?
Klubben kommer att göra samlade beställningar. Den första beställningen gäller alla som fyllt i beställningsformuläret i pärmen i varvet senast den 17:e juli och den andra för de som fyllt i senast den 14:e augusti. Pärmen ligger redan i varvet så det går bra att fylla i sin beställning redan idag.

jkv_provkolektion_2015-6

När kommer kläderna?
Leverans sker några veckor efter att respektive beställning gått iväg. Beställningar i pärmen på JKV är bindande och betalning sker i samband med leverans.

jkv_provkolektion_2015-5

Har du andra frågor?
Information om plaggen och prislistor på samtliga plagg och väskor hänger i varvet tillsammans med provkollektionen. Informationen kommer även att läggas upp på www.jkv.se.
Om du har frågor eller funderingar gällande JKV’s klädkollektion är du välkommen att kontakta Adam Brännström på adam.brannstrom@brannstromgroup.com eller telefon 070-575 77 95.