Tränare/Instruktör

  • 18 okt 2021

Instruktör/Tränare Grön (Teori+Praktik), 30 oktober - 2 november

Snart är det höstlov och då passar vi på att arrangera en instruktörsutbildning tillsammans med Västmanlands seglarförbund. Instruktörsutbildningen är obligatorisk för dig som vill arbeta som tränare/instruktör på våra seglarskolor. Läs mer och anmäl dig via länk.

Seglingens Ledarskap Grund (web-Teori)

Är du intresserad av att bli ledare inom seglingen, eller är du en förälder till ett seglande barn och vill lära dig grunderna om hur det fungerar inom seglingen?! Då rekommenderar vi en webbaserad kurs som heter Seglingens ledarskap grund. 

Utbildningen innehåller delar som hur svensk segling är uppbyggd och vilka värderingar vi har att leva efter men också hur vi är bra ledare och stöttar våra barn på bästa sätt.

Utbildningen är obligatorisk för alla som vill bli ledare eller funktionärer och den är öppen för dig som under året kommer att fylla 15 år. JKV bjuder alla aktiva och blivande ledare på en inloggning annars kan man köpa en inloggning direkt på hemsidan. Läs mer här

För dig som är blivande ledare inom JKV'are så gäller det att kontakta seglarskola@jkv.se så ordnar vi fram en inloggning